18 Ağustos 2011 Perşembe

Aşk kokan kurabiyeler

Sevgililer günü, yıl dönümleri gibi özel günlerde sevdiğinizin ismini yazdıracağınız kalpli kurabiyelerle onun kalbini bir kere daha çalın :)


Çubuklu kurabiyeler


Hayvan figürlü kurabiyeler

Hemen hemen bütün çocuklar hayvanları sever. Çocuklarımızı teryağlı kurabiyelerle beslerken onlara hayvanları da tanıtabiliriz.









Reklam kokan kurabiyeler :)

Reklamın önemi tartışılmaz. Pek çok prestijli firma kendi logolarını taşıyan ürünleri eşantiyon olarak veriyor. Ben de bundan esinlenerek kurabiyeler tasarladım. İşte bunlardan bazıları.



17 Ağustos 2011 Çarşamba

Bir de bunlar var



Yine doğumgünlerinde herkesin ilgisini çekebilecek farklı lezzetler.
İşte cıvılcıvıl uğurböcekli kanepeler, krem peyniri, çörek otu, maydanoz ve siyah zeytinle masalarınızı şenlendirecek. Ben krem peyniri yerine labne, mayonez, sarmısak, kıyılmış maydanoz ve dereotu kullandım. kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ve rengarenk cupcakeler, farklı görünüm ve lezzet arayanlar için ideal. Cupcakeler için özel satılan standları kullanarak özel günlerinizi bir şölene dönüştürebilirsiniz.

Nişan&Düğün Kurabiyeleri






Nişan ve düğünlerde yeni trend nikah şekeri yerine farklı kurabiyelerden dağıtmak.  Siz de kalp şekilli zarif gelinlik, damatlık figürlerini yemekli düğünlerde davetli masalarına yerleştirebilir veya nikah çıkışında dağıtabilirsiniz. Arzuya göre kurabiye üstlerine isimleriniz de yazılabilir.

İletişim

Her türlü özel gününüze uygun kurabiye siparişleriniz için benimle irtibata geçin
GSM : 0 532  282 94 84
senkalzeynep@gmail.com
Tereyağlı, ev ortamında hijyenik koşullarda yapılmış rengarenk kurabiyelere kim hayır diyebilir ki?